Op maat

Wat kan DJ Madness voor u betekenen?

DJ Madness is een dj die licht en geluid in eigen beheer heeft, dus ook heel flexibel met wat u wensen zijn. U kunt DJ Madness alleen boeken met zijn muziek maar ook met geluid tot 200 mensen. Ook de verlichting is in meerdere versies, je kan ook een kleine setup kiezen maar ook de uitgebreide grote set. Vraag via het contactformulier wat de kostenzijn voor elke setup en als u speciale wensen heeft kunt u dat daar ook vragen.

Ook kan DJ Madness een extra MC regelen of een saxofonist om nog iets extra’s aan uw feest toe te voegen. Ook als u een zanger heeft kan hij over het systeem van DJ Madness af gemixt worden.

Welke muziek draait DJ Madness?

U kunt beter vragen wat DJ Madness niet draait, maar hij is gespecialiseerd in

• Foute uur
• Jaren 70/80/90
• Hollands/ Après ski
• Top 40 • Soul en disco
• Rock/ Hardrock
• Hardstyle
Dit alles voor bijvoorbeeld uw bruiloft, verjaardag, jubilea, bedrijfsfeest, sportvereniging.
DJ Madness heeft veel ervaring, hij heeft onder andere gestaan op Glassrock (Rock/hardrock) ,Pump it up (Up-tempo) ,Festifair (Festival in Kedichem) Kroegentocht Leerdam en  diverse après ski en foute uur feesten gestaan.
Ook heeft DJ Madness diverse keren samen met een Soul/disco coverband op pad geweest om de pauzes te vullen. En DJ Madness heeft ook bij diverse voetbalclubs 3e helften gedraaid zoals HSSC, Leerdam sport, VV Asperen en Stedoco.
Wat kan u verwachten:
Na ons contact  maken we een afspraak om de avond te bespreken, ik vraag u naar uw wensen, tijden en locatie ook wil ik graag weten of er op die locatie rook gebruikt kan worden.
Op de dag kom ik 2 uur voor de avond begint naar de locatie en bouw dan de lichtshow en geluid op en daarna maken we er 1 groot feestje van.
Nadat de avond afgesloten word breek ik de spullen weer af.
Voor meer info 06-41766742